Ons verhaal

Alles onder één dak bij OAMKB Parkstad

Mijn naam is Maurice Voragen, accountant van OAMKB Parkstad. Ik ben werkzaam als registeraccountant met een brede ervaring in het opstellen en controleren van jaarrekeningen. Daarnaast heb ik ook een ruime ervaring in risicomanagement, interne beheersing en financiële administratie. Mijn diverse achtergrond zorgt ervoor dat ik ondernemers op een breed spectrum kan adviseren. Bijvoorbeeld een praktisch advies over een financieringsaanvraag of subsidieverantwoording. De basis is het voeren van de administratie en het verzorgen van de fiscale aangiftes. Zowel kleine zelfstandige ondernemers als grote bedrijven binnen het MKB kunnen bij mij terecht.

Ondernemen op basis van vertrouwen

Ondernemers moeten de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn en zich bezighouden met de zaken die ze leuk vinden. In de meeste gevallen zullen de boekhouding en de administratie daar geen onderdeel van uitmaken. Ik zal je deze zorgen graag uit handen nemen. Omdat ik zelf een ondernemer ben begrijp ik heel goed dat ondernemers niet houden van verrassingen, maar zoeken naar transparante oplossingen. Zo werk ik als accountant in Parkstad op basis van vaste tarieven, dan word je als klant niet opeens geconfronteerd met hoge kosten. Op ieder moment online toegang in je administratie biedt zekerheid. Ik zal je ook standaard een persoonlijke update sturen zodat je eenvoudig de vinger op de pols kunt houden. De voornaamste factor is het feit dat ik zelf ondernemer ben. Dit stelt me in staat om proactief mee te denken over de bedrijfsstrategie en de doelstellingen die je voor ogen hebt.

Meer tijd om te ondernemen én voor jouw privé leven

Ik ben de trotse vader van twee dochters. Samen met mijn vriendin proberen we ze een zo goed mogelijke toekomst te bieden. Precies dat is wat ik mijn klanten ook gun: tijd voor alle dingen die ze leuk vinden. Of dat nu aandacht voor de zaak is, of het gezin. Het is niet de bedoeling dat de administratieve verantwoordelijkheden die tijd van je opslokken. Je hoeft niet lang rond te lopen met zorgen over je bedrijf, die lossen we gewoon op.

Communicatie als basis voor goed ondernemen

De administratie vormt de basis van de gehele organisatie. Door deze nauwlettend bij te houden kun je inspelen op iedere kans die zich aandient. Niet alleen zul je met meer daadkracht beslissingen maken, je kunt ook risico’s in een vroeg stadium signaleren. Als lid van OAMKB, een nationaal netwerk van ondernemende accountants, bedrijfsadviseurs, administrateurs en belastingadviseurs, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn voor ondernemers in Parkstad. Zo kun je me bellen, mailen of gewoon aanspreken in persoon. Door samen het gesprek aan te gaan kunnen we de koers bepalen. En dat zonder ‘uurtje-factuurtje’ mentaliteit. Neem dus gerust contact met me op voor meer informatie, advies en praktische oplossingen voor ondernemers.